440.000 til arbeidsmedisinsk forskning

Fire forskningsprosjekter får til sammen 440.000 kroner fra Statoil Norge AS Fond for Arbeidsmedisinsk Forskning. Fondet har gjennom de siste tolv årene bidratt med til sammen omkring 9 millioner kroner til forskning.

(2002)

Fire forskningsprosjekter får til sammen 440.000 kroner fra Statoil Norge AS Fond for Arbeidsmedisinsk Forskning. Fondet har gjennom de siste tolv årene bidratt med til sammen omkring 9 millioner kroner til forskning. Disse forskningsprosjektene får nå støtte fra Statoil-fondet: "Karakterisering av helserisiko ved innånding av bioprotein produsert ved hjelp av metangass som energikilde." - STAMI ved Wijnand Eduard og Marit Skogstad. "Studie av kreftforekomst og dødelighet blant maskinister" - Kreftregisteret ved Tore Tynes og Aage Andersen. "Bransjeveiledning vedrørende bruk av organiske løsemidler i billakkeringsbransjen. - Regionsykehuset i Trondheim, Arbeidsmedisinsk avdeling ved Håkon Lasse Leira. "Bransjeveiledning vedrørende bruk av organiske løsemidler i billakkeringsbransjen. Del 2: Kvantitativ beskrivelse av eksponering." - Regionsykehuset i Trondheim, Arbeidsmedisinsk avdeling ved Kristin Svendsen.

Presentasjoner fra Arbeidsmiljøkongressen 2024

31 oktober 2024

Arbeidsmiljøkongressen i Grieghallen 23. og 23. oktober 2024 dekket mange teamer med foredrag og sesjoner om alt fra kunstig intelligens (KI), varsling i arbeidsmiljøsaker, psykososialt arbeidsmiljø og psykologisk trygghet, seniorer i arbeidslivet og ledelse i den hybride arbeidshverdagen. Her finner du presentasjonene til foredragsholderne.

Har du 8 minutter?

15 oktober 2024

Verdensdagen for psykisk helse minner oss om at vi alle har et ansvar, både som venner, kollegaer og samfunnsborgere, for å bidra til et miljø hvor det er trygt å snakke om mentale utfordringer. Hvordan kan arbeidsplassen jobbe med psykisk helse?

Er rollen som hovedverneombud en ensom uriaspost?

10 januar 2024

Jon, som begynte hos Arbeidsmiljøsenteret i august, har deltatt på HVO-kurs. Han føler seg nyfrelst og ikke minst ser han at det er dialogen som er det viktigste verktøyet, og i dialogen magien skjer.

Scroll til toppen